Spring over navigatie

Om deze website te verbeteren wordt gebruik gemaakt van functionele en analytische cookies. Door verder te gaan op deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie nodig? Neem contact op info@olcas.nl.

Telefonisch contact? We zijn te bereiken op 0573 - 222300.

Prefab bouwen

Prefab huis bouwen

Wanneer u weet wat u wilt wat betreft uw huis, dan zal het idee om zelf een nieuwbouwwoning te ontwerpen en te laten bouwen u ongetwijfeld aanspreken. Helaas is dit voor heel veel mensen geen optie; bouwen is duur en wordt alleen maar duurder te worden. Tenminste, als u voor conventionele/traditionele nieuwbouw gaat. Want het kan ook sneller, goedkoper en duurzamer. OLCAS vertelt u graag meer over een prefab huis bouwen. 90% van de woningen heeft een vergelijkbare plattegrond en verschilt slechts op details.

Wat zijn de voordelen van een prefab huis bouwen?

Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen van een prefab huis bouwen voor u op een rijtje gezet:

  • Het bouwen van een prefab huis neemt aanzienlijk minder tijd in beslag dan conventionele nieuwbouw. Afhankelijk van het type woning kan een prefab huis al binnen zes weken casco worden opgeleverd.
  • Mede dankzij de korte bouwtijd zijn prefab huizen relatief goed koop. Dit maakt een prefab huis bouwen ook een aantrekkelijke optie voor starters en mensen met een beperkt budget.
  • Doordat de elementen in een fabriek worden gemaakt, zijn er ideale bouwomstandigheden. Men zal dus niet geconfronteerd worden met vertragingen als gevolg van slechte weersomstandigheden, iets dat bij traditionele nieuwbouw eerder regel dan uitzondering is.
  • De elementen zijn fabrieksmatig voorzien van alle installatievoorzieningen. De vloeren worden gebruikt om te verwarmen én te koelen
  • Omdat de prefab elementen kant-en-klaar op locatie arriveren, kan er in slechts een dag tijd een wind- en waterdichte woning gerealiseerd worden. Dit reduceert de kans op vochtproblemen, iets dat bij net opgeleverde nieuwbouwwoningen vaak een groot frustratiepunt is.

Wat kan OLCAS voor mij betekenen?

Bij OLCAS hebben we ons assortiment betoncasco’s voor vrijstaande en dubbele woningen aangevuld met de Bloqz productlijn: complete, zeer betaalbare prefab woningen, welke gekenmerkt worden door een circulair bouwproces en een bijzonder laag energieverbruik. Een prefab huis bouwen is bij ons in feite semi-maatwerk. U heeft eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van stijlen, kleuren en afwerking.

Ja, ik heb interesse in het bouwen van een prefab huis!

Bent u benieuwd of een prefab huis bouwen iets voor u is? Maak gerust een afspraak met OLCAS voor meer informatie of een bezichtiging van onze modelwoningen. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis!

Neem contact op