Spring over navigatie

Om deze website te verbeteren wordt gebruik gemaakt van functionele en analytische cookies. Door verder te gaan op deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie nodig? Neem contact op info@olcas.nl.

Telefonisch contact? We zijn te bereiken op 0573 - 222300.

Prefab bouwen

Modulair bouwen woning

Wie zich een beetje in de huidige woningmarkt verdiept, zal de term ‘modulair bouwen’ ongetwijfeld tegenkomen. Deze innovatieve bouwtechniek maakt gebruik van modules, welke in een fabriek worden geproduceerd en gebruiksklaar naar de bouwlocatie worden vervoerd. Daar worden de modules in slechts enkele dagen tijd gekoppeld en/of gestapeld om een of meerdere volwaardige woningen te realiseren. OLCAS laat u graag zien waarom het modulair bouwen van een woning weleens de perfecte oplossing voor u zou kunnen zijn.

Wat zijn de voordelen van een modulaire woning bouwen?

Modulair bouwen is wat ons betreft dé oplossing. Niet alleen voor het toenemende gebrek aan ruimte voor woningbouw, maar ook voor starters met een wat kleiner budget die op de huidige woningmarkt nauwelijks kans maken. Door te kiezen voor het modulair bouwen van uw woning bespaart u mogelijk tienduizenden euro’s nu met de bouw en later in het gebruik.. De wandmodules zijn voorzijn van hoogwaardige isolatiematerialen. Deze woningen zijn dan ook uitermate energie zuinig. De vloermodules zijn voorzien van alle leidingen en aan de bovenzijde vlak afgewerkt. Modulaire woningen zijn daarnaast bijzonder eenvoudig aan te passen aan de veranderende behoeften van de bewoners doordat voorzieningen voor uitbreiding standaard worden ingebouwd.. Zo kunt u uw woning in de toekomst gemakkelijk uitbreiden met extra modules, bijvoorbeeld bij gezinsuitbreiding. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat kan OLCAS voor mij betekenen?

Bij OLCAS hebben we al decennialang ervaring met duurzaam bouwen. Mede vanwege de sterk toenemende vraag naar duurzame, flexibele en betaalbare woningen, hebben wij een uniek bouwsysteem ontwikkeld: Bloqz. Het betreft een totaalconcept voor prefab woningen, waarvan de modules binnen enkele dagen op de locatie gemonteerd kunnen worden. Dit maakt het mogelijk om uw modulaire woning in een zeer korte tijd op te leveren.

Ja, ik heb interesse in het modulair bouwen van een woning!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie het modulair bouwen van een woning, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze modelwoningen; hier krijgt u een heel goed beeld van de mogelijkheden.

Neem contact op