Spring over navigatie

Om deze website te verbeteren wordt gebruik gemaakt van functionele en analytische cookies. Door verder te gaan op deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie nodig? Neem contact op info@olcas.nl.

Telefonisch contact? We zijn te bereiken op 0573 - 222300.

Werken met
betoncasco's

Olbecon 122

Ons proces

De basis van het proces om van idee naar daadwerkelijk bouwen te gaan, is vertrouwen. Het is belangrijk om lopende het proces de juiste keuzes te maken. De keuzes worden beïnvloed door ontwerp, efficiëntie, snelheid, toegepaste materialen en constructieve randvoorwaarden. Op basis van het voorlopig ontwerp van de architect maken wij een voorstel voor een casco. Met schetsen, borderel en offerte. Bij een go gaat de hoofdconstructeur aan het werk en de bepaald de fundering, de stabiliteit en de kapconstructie. Zijn die gegevens bekend dan kunnen wij de detailberekeningen, werktekeningen en productiegegevens maken. Als de installateur zijn gegevens ingevoerd heeft kunnen we gaan produceren.

Eenvoudige montage

Als de fundering klaar is kan, in de meeste gevallen, de montage beginnen met de begane grondvloer. Als het gewenst is komt er bij de eerste montage van de wanden iemand van OLCAS mee om de montage op te starten. Hier moet het voordeel van snelheid blijken.